Oproep

Klik het bericht voor meer info.

Volledig bericht bekijken

Uitkijken naar het turnfeest 2019: 19 mei in de Alverberg

Uitkijken naar het turnfeest 2019: 19 mei in de Alverberg

Het volgende grote evenement waaraan nu al gewerkt wordt is het lentefeest. Noteer nu al in je agenda:  zondag 19 mei 2019 Meer informatie volgt later!

Volledig bericht bekijken

Soms is er geen turnen...

In een aantal gevallen zijn sporthallen niet beschikbaar en is er dus geen turnles. Volgende data zijn ons nu bekend: woensdag 21 november 2018 : geen les in Runkst (Gymnastiekland) zondag 2 december 2018: geen les in de Velodrome (Regiotraining) maandag 24 december - zondag 6 januari: geen les (Kerstvakantie) woensdag 9 januari 2019: geen les in Runkst zondag 24 februari 2019: geen les in de Velodrome ...

Volledig bericht bekijken

Ken je al Mijn Gymfed ?

Als lid van Sta Paraat ben je ook ingeschreven bij de Gymfed. De 'We are gym-Community' werd speciaal voor alle leden van Gymfed ontwikkeld. Jullie vinden er alle informatie over je favoriete sport, idolen en zo veel meer. Vanaf dit seizoen zijn vb. ook de lidkaarten en de attesten van de mutualiteiten in het persoonlijk hoekje te downloaden. Meer weten: open de ...

Volledig bericht bekijken


Privacy-verklaring

Sta Paraat Hasselt houdt de gegevens van turn(st)ers, trainers en ouders enkel bij via de site van de Gymfed. Het bewaren en verwijderen van gegevens verloopt dus onder controle van de Gymfed.

Van deze gegevens worden enkel de naam/voornaam en het emailadres gebruikt om nieuws over de club te sturen naar de aangesloten leden en ouders die hiervoor hun toestemming gaven.

Andere geïnteresseerden en sympathisanten moeten zichzelf inschrijven om de nieuwsbrieven te kunnen ontvangen. Hierbij vragen we de naam/voornaam en het emailadres.

Wanneer u de nieuwsbrieven niet langer wenst te ontvangen, moet u zelf uitschrijven uit deze lijst via de link in de ontvangen nieuwsbrief (enkel zo weet het systeem wie wil uitschrijven). U ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Uw gegevens (naam, voornaam, emailadres) worden daarna volledig en definitief verwijderd.