QUIZ Night - zaterdag 9 november 2019

Sta Paraat-P.H.H. Hasselt organiseert ook dit jaar de befaamdeQUIZ NIGHTPlace to be: provinciale Handelsschool HasseltStart: om 19u30Inkom: 25€ per team (max 5 personen)Inschrijven kan via mail naar quiz@staparaathasselt.be metvermelding van teamnaam en teamleden tot woensdag 6 november 2019.Schrijf je dus snel in!

Volledig bericht bekijken

We gaan naar Tokio!

We gaan naar Tokio!

Ja onze kampioenen zijn er weer bij!Nina Derwael en Senna Deriks zijn zeker van een tweede olympische deelname, Maellyse Brassart, Margaux Daveloose en Jade Vansteenkiste zal het een eerste deelname zijn.Nina Derwael krijgt er op het WK gymnastiek in Stuttgart trouwens onverwacht nog een derde finale bij. Naast de allround- en brugfinale is ze verrassend ook voor de grondoefening geplaatst.Wat ...

Volledig bericht bekijken

Gymgala 2019

Gymgala 2019

Wil jij ook graag je favoriete turnsterren aan het werk zien?Dat kan! Tijdens het Gymgala 2019 van zaterdag 14 tot en met zondag 15 december 2019 in de Lotto Arena in Antwerpen.Bewonder onze eigenste Nina en geniet van alle mooie technieken van de grootste professionals.Meer info op http://www.gymgala2019.be en http://www.lotto-arena.be/nl/kalender/2019-2020/gymgala-2019Let op! Als je als groep inschrijft, krijg je ...

Volledig bericht bekijken

Ken je al Mijn Gymfed ? Download er je attest voor de mutualiteit!

Als lid van Sta Paraat ben je ook ingeschreven bij de Gymfed. De 'We are gym-Community' werd speciaal voor alle leden van Gymfed ontwikkeld. Jullie vinden er alle informatie over je favoriete sport, idolen en zo veel meer. Vanaf dit seizoen zijn vb. ook de lidkaarten en de attesten van de mutualiteiten in het persoonlijk hoekje te downloaden. Meer weten: open de ...

Volledig bericht bekijken


Privacy-verklaring

Sta Paraat Hasselt houdt de gegevens van turn(st)ers, trainers en ouders enkel bij via de site van de Gymfed. Het bewaren en verwijderen van gegevens verloopt dus onder controle van de Gymfed.

Van deze gegevens worden enkel de naam/voornaam en het emailadres gebruikt om nieuws over de club te sturen naar de aangesloten leden en ouders die hiervoor hun toestemming gaven.

Andere geïnteresseerden en sympathisanten moeten zichzelf inschrijven om de nieuwsbrieven te kunnen ontvangen. Hierbij vragen we de naam/voornaam en het emailadres.

Wanneer u de nieuwsbrieven niet langer wenst te ontvangen, moet u zelf uitschrijven uit deze lijst via de link in de ontvangen nieuwsbrief (enkel zo weet het systeem wie wil uitschrijven). U ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer. Uw gegevens (naam, voornaam, emailadres) worden daarna volledig en definitief verwijderd binnen maximaal 3 maand.